Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că, în medie, în ultima săptămână au fost peste 1.000 de pasageri pe zi la trenul Gara de Nord-Otopeni. ”E o creştere semnificativă şi vine în contextul unei reveniri a traficului de pasageri – 17.000 pasageri/zi, media ultimei săptămâni”, anunţă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cifra zilei care ne bucură: peste 1000 pasageri pe zi, în medie, la trenul Gara de Nord-Otopeni, în ultima săptamână. E o creştere semnificativă şi vine în contextul unei reveniri a traficului de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă - 17000 pasageri/zi, media ultimei săptămâni. Suntem încă departe de perioada ante-pandemie (38% faţă de perioada similară a anului 2019)”, a scris, luni, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor anunţă că cifrele sunt în continuă creştere, ”pe măsură ce revenim la normalitate”, iar oamenii află că pot ajunge cu trenul la aeroport.

Drulă afirmă că această mpdalitate de a ajunge la aeroport este:

”1) convenabilă - staţia de tren este chiar la ieşirea din terminalul Sosiri Internaţionale

2) ieftină - 4 lei/călătorie

3) rapidă - 20-25 de minute

4) comodă - trenuri curate, legături multiple de la Gara de Nord”.

Trei operatori de transport feroviar asigură, din decembrie 2020, transportul de călători între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.