Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, participă, joi seară, în Piaţa Mare din Sibiu la deschiderea CibinFest, manifestare inspirată din celebrul Oktoberfest bavarez. Carmen Iohannis se află împreună cu un grup de prieteni şi dansează pe muzica unei trupe din Austria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară a început, în Piaţa Mare din Sibiu, CibinFest, manifestare inspirată din celebrul Oktoberfest bavarez.

”CibinFEST este un adevărat spectacol, cu multă veselie, muzică bună, mâncăruri delicioase şi, bineînţeles, bere din abundenţă. În fiecare an, renaştem astfel spiritul de petrecere german în inima Transilvaniei, iar oaspeţii noştri se vor bucura timp de patru zile de atmosfera unică CibinFEST participând la o mulţime de evenimente ce vor avea loc în întreg oraşul”, au transmis organizatorii.

După momentul festiv de deschidere, pe scena amplasată în centrul oraşului a urcat formaţia austriacă „Die Dorfer”, care are ”un repertoriu special de muzică bavareză, şlagăre germane şi hituri internaţionale reinterpretate”.

Printre spectatori se află şi soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, însoţită de câţiva prieteni, aceasta find surprinsă dansând. De altfel, nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis participă la concerte în centrul oraşului, fiind văzută la un concert Smiley, dar şi la Media Music Awards. 

Pe durata festivalului, în Piaţa Mare din oraş este amplasat un cort de peste 2.400 de metri pătraţi, unde se servesc măncăruri tradiţionale şi bere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.