Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, luni dimineaţă, la deschiderea anului şcolar, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XI-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde Carmen Iohannis predă limba engleză de mai mulţi ani, a început la ora 9.00, soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte.

Ea a fost întâmpinată de directorul unităţii de învăţământ, Gabriel Negrea, după care a mers la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut un selfie cu elevii.

Carmen Iohannis a declarat jurnaliştilor, după încheierea ceremoniei, că începerea şcolii este ”un moment de bucurie, plin de emoţii”.

”Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper că va fi foarte bine, sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ceea ce ne propunem”, a spus Carmen Iohannis.

Ea a mai afirmat că speră ca schimbările din noul an şcolar să fie bune, adăugând: ”Practica o să ne spună mai multe”.

Soţia şefului statului le-a transmis elevilor ”să se bucure de acest an şcolar, pentru că nu se vor mai întâlni cu viaţa de liceu, care este cea mai frumoasă perioadă”.

Carmen Iohannis predă opt ore, în zilele de marţi şi miercuri, la Liceul ”Gheorghe Lazăr”, unde este şi dirigintă la o clasă a XI-a.

De altfel, ea a spus că îşi doreşte să rămână dirigintă la această clasă şi în următorul an şcolar.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.