Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că Executivul a adoptat hotărârea prin care sunt repartizate sumele necesare pentru plata celor 20.000 de persoane care s-au implicat în realizarea recensământului populaţiei şi locuinţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Cărbunaru a declarat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, că după primele evaluări este vorba de o economie de cel puţin 30 de milioane de lei faţă de fondurile estimate iniţial. 
 
“Pot să vă confirm faptul că astăzi Guvernul a adoptat hotărârea prin care sunt repartizate sumele necesare pentru a plăti cei aproximativ 20.000 de cetăţeni care s-au implicat în realizarea recensământului populaţiei şi locuinţelor. Potrivit primelor evaluări, este vorba de o economie de cel puţin 30 de milioane de lei faţă de fondurile estimate iniţial, această sumă urmând să fie distribuită celor care au contribuit şi merită mulţumiri în acest sens pentru realizarea recensământului populaţiei şi locuinţelor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.