O femeie de 48 de ani a fost amendată cu 12.000 de lei, după ce a abandonat o pisică rănită, într-o pungă de plastic, pe o stradp din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Animalul a fost salvat şi dus la o asociaţie pentru protecţia animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O femeie de 48 de ani, din Reşiţa, care a abandonat astăzi, pe stradă, o pisică rănită, a fost sancţionată cu amendă de 12.000 de lei. Azi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizati despre faptul că o pisică rănită zăcea abandonată pe strada Libertăţii din Reşiţa, într-o pungă de plastic. Imediat, poliţiştii au început verificările şi au identificat persoana care a abandonat animalul, fiind vorba despre o femeie de 48 de ani, din Reşiţa. Pentru fapta comisă, a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 12000 de lei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.
 
Pisica a fost încredinţată unei asociaţii pentru protectia animalelor, care se va ocupa de tratarea şi îngrijirea acesteia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.