Jandarmii de la la Gruparea Mobilă Braşov au intervenit, duminică, pentru salvarea unei căprioare rănite, care era blocată în curtea unei fabrici. Animalul a fost tratat şi eliberat în pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, un apel la 112 i-a trimis pe colegii noştri de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov într-o misiune ce se deosebeşte de cele zilnice. O căprioară rătăcită şi blocată în curtea unei fabrici avea nevoie de ajutor. Ajunşi la faţa locului şi, apropiindu-se de ea, colegii noştri au constat că aceasta era rănită la un picior”, a transmis, duminică seară, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmii au cerut sprijin reprezentanţilor Asociaţiei Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor şi Institutului de Cercetări Silvice.

”După o muncă de echipă, au reuşit să tranchilizeze căprioara şi să îi trateze rana”, au mai transmis jandarmii.

Aceştia au precizat că, după ce s-au asigurat că animalul este bine şi că şi-a revenit, au eliberat căprioara aproape de pădure, în mediul ei natural.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.