Sindicatul Europol anunţă, marţi seară, că au fost instalate capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie, ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. ”Conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii”, au transmis sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

p”Academia de Poliţie a instalat capcane pentru şobolani pe holurile instituţiei ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. În timp ce mizeria, igrasia şi sobolanii se simt ca la ei acasă, conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii pentru condiţii de cazare decente”, au transmis, marţi seară, sindicaliştii Europol.  

Aceştia adaugă că ”acesta este managementul de la nivelul prestigioasei unităţi de învăţământ, au "rezolvat" toate problemele în timp record”.  

Recent, sindicaliştii au publicat fotografii cu spaţiile de cazare de la Academia de POliţie, unde condiţiile de locuit lasă de dorit. De asemenea, Sindicatul europol a publicat imagini cu şobolani pe holurile unităţii de învăţământ.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.