Ministerul Mediului anunţă confiscarea unui camion care transporta ilegal 2,5 tone de deşeuri, în judeţul Harghita. Proprietarul camionului a fost amendat cu 30.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Încă un camion care transporta ilegal cca. 2,5 tone de deşeuri a fost confiscat, ieri seară, în judeţul Harghita. Acţiunea a fost derulată de comisarii Gărzii de Mediu Harghita, împreună cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Astfel de acţiuni au loc zilnic, peste tot în tară, şi fac parte din protocolul de colaborare dintre Garda Naţională de Mediu, Poliţie şi Jandarmerie, semnat în luna ianuarie, la propunerea ministrului Tánczos Barna”, a transmis, miercuri, Ministerul Mediului. 
 
Sursa citată a precizat că scopul acţiunilor este de a-i identifica şi sancţiona pe cei care transportă şi abandonează ilegal deşeuri, precum şi pentru a descuraja acest fenomen.
 
În cazul de la Vlăhiţa, Harghita, comisarii de mediu au dispus o amendă de 30.000 lei şi confiscarea camionului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.