O persoană revenită din Marea Britanie, în judeţul Călăraşi, este cercetat penal pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul mergând la sediul unei societăţi comerciale, unde s-a întâlnit cu cel puţin cinci persoane. Ulterior, el a fost testat pentru coronavirus, fiind infectat cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pe data de 17 martie, o persoană care s-a întors în România, din Marea Britanie prezenta simptome de coronavirus şi s-a izolat la domiciliu. Pe data de 18 martie a încălcat această măsură şi a mers la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Călăraşi, unde a luat contact cu cel puţin alte cinci persoane.

Tot pe 18 martie, persoana respectivă a fost internată la Spitalul Judeţean Călăraşi, iar pe 20 martie au fost finalizate analizele, confirmându-se că este infectată cu Covid-19.

Persoana respectivă este cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.