Un labrador care, duminică, a căzut într-o prăpastie de 200 de metri, în Masivul Bucegi, a fost recuperat în viaţă de către salvamontiştii din Buşteni, după o acţiune care a durat trei ore. Salvatorii montani spun că zona în care a ajuns animalul este extrem de accidentată şi niciun om care a ajuns acolo nu a scăpat cu viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia salvatorilor montani a avut loc după ce un câine, aflat cu stăpâna lui pe traseul care duce către Crucea Eroilor din Masivul Bucegi, a alunecat şi a căzut aproape 200 de metri într-o prăpastie.
 
Conform salvatorilor, zona în care a avut loc incidentul este foarte accidentată şi niciun om care a căzut acolo nu a fost scos viu.
 
La finalul unei acţiuni care a durat aproape trei ore, salvamontiştii au scos câinele şi  l-au predat stăpânilor.
 
Duminică după-amiază, salvatorii din Buşteni intervin la o altă solicitare. Este vorba despre o persoană care a suferit o fractură la picior pe Creasta Bucşoiu.
 
În sprijinul salvamontiştilor care intervin pe teren a fost solicitată intervenţia unui elicopter.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.