Un viaduct vechi de 40 de ani situat pe drumul naţional 10, care leagă Buzăul de Braşov, va intra în reparaţii capitale după ce DRDP Buzău va scoate la licitaţie lucrarea şi după ce va fi desemnat un câştigător. Valoarea proiectului este de 12,9 milioane de lei cu TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada imediat următoare DRDP Buzău va scoate la licitaţie proiectul de lucrări de intervenţie la infrastructură, suprastructură, rampe de acces, racordări cu terasamentele şi lucrări în albie pentru Viaductul Grămăticu, situat pe DN 10, poziţia kilometrică 90+265 în localitatea Lunca Jariştei. Valoarea proiectului este de 12,9 milioane lei cu TVA, iar perioada de execuţie va fi de 12 luni, de la ordinul de începere a lucrărilor”, au anunţat reprezentanţii DRDP Buzău.
 
 
Viaductul Grămăticu a fost construit în anul 1983, are o lungine de 168,30 metri, cu parte carosabilă de 8 metri şi este extrem de important mai ales pentru tranzitul de vehicule grele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.