Trei persoane au ajuns, marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, dintre care una în stop cardio-respirator, după ce au fost găsite pe stradă de poliţiştii locali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, trei persoane au fost găsite în ger de poliţiştii locali şi aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe a S.J.U. Buzău de către ambulanţe ale S.A.J.. Este vorba despre o femeie de 46 de ani, un bărbat de 51 de ani şi o femeie de 58 de ani.
 
”Femeia de 46 de ani a fost adusă în stop cardio-respirator şi s-au început manevrele de resuscitare care sunt în curs după care se va încerca identificarea aparţinătorilor acesteia, un bărbat de 51 de ani a fost adus în şoc hipotermic şi urmează a fi transferat într-un centru pentru persoane fără adăpost din localitatea Unguriu, iar ce-a de treia persoană, o femeie de 58 de ani găsită într-un loc public, stabilă, iar după finalizarea investigaţiilor medicale va merge la Centrul de zi şi de noapte al Primăriei Buzău”, a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al S.J.U. Buzău
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.