Conducerea Spitalului Judeţean Buzău a anunţat luni că toate paturile din secţiile amenajate pentru tratarea bolnavilor COVID 19 sunt ocupate, fiind disponibil un singur loc la terapie intensivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, toate locurile din secţiile de TBC şi Boli Infecţioase, unde se pot trata bolnavii de coronavirus, sunt ocupate luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe secţia ATI sunt internaţi în acest moment 3 pacienţi şi un singur loc disponibil iar pe secţiile boli infecţioase şi TBC locurile sunt la capacitate maxima”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă. 

Deocamdată nu se ştie ce măsuri vor fi luate pentru internarea viitorilor pacienţi, conducerea spitalului analizând situaţia.

În Spitalul Municipal din Rm.Sărat sunt internaţi luni 137 de bolnavi de coronavirus, capacitatea maximă a spitalului suport pentru COVID 19 fiind de 150.

Luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a descins la Spitalul Judeţean Buzău, unde a discutat cu şeful UPU şi cu cu directorul medical despre situaţia existentă în cel mai mare spital al judeţului. Ministrul a întrebat câte cadre sunt infectate, dacă e deficit mare de personal, a întrebat reprezentanţii SJU ce probleme au şi a făcut recomandări în contextul pandemiei, anunţând că va reveni în acest spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.