O tânără însărcinată în 6 săptămâni, diagnosticată cu coronavirus, a fost internată la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Femeia a fost preluată dintr-un centru de carantină unde era cazată după ce a venit din Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din Buzău, tânăra însărcinată în 6 săptămâni a fost internată, în noaptea de luni spre marţi, în Spitalul Municipal din Rm. Sărat, unitate de suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Ea fost preluată din centru de carantină unde era izolată începând cu 26 aprilie, atunci când împreună cu soţul ei a venit din Anglia. Pe data de 2 mai, cei doi soţi au început să prezinte semne de boală, astfel că au fost testaţi.

Testul femeii a fost pozitiv, dar în cazul bărbatului testul este incert, fiindu-i prelevate din nou teste ale căror rezultate sunt aşteptate marţi sau miercuri.

Tânăra gravidă este simptomatică. Ea este cel de-al 42 caz pe care-l înregistrează la acest moment judeţul Buzău.

Marţi a fost confirmat şi al 43-lea caz de infectare cu coronavirus, la o femeie de 68 de ani care a fost preluată de la Secţia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judetean Buzau, cu salvarea, şi a fost transferată la Spitalul Victor Babeş din Bucuresti.

Autorităţile au precizat că aşteaptă în continuare rezultatele de la alţi 25 de cetăţeni din cartierul Poştă, aflat în carantină după confirmarea a 20 de cazuri de infectare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.