Şcoala din localitatea buzoiană Poşta Câlnău va fi redeschisă săptămâna viitoare, a anunţat, joi, subprefectul de Buzău, Adina Moiseanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Subprefectul de Buzău, Adina Moiseanu, anunţă, într-o postare pe Facebook, că a mers personal la şcoala de centru din localitatea buzoiană Poşta Câlnău, iar în urma discuţiilor purtate s-a ajuns la o soluţie, astfel încât unitatea de învăţământ să fie redeschisă săptămâna viitoare. "Şcoala de la Poşta Câlnău va fi redeschidă! (...) În calitate de subprefect al judeţului Buzău, astăzi, împreună cu reprezentantul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, dl. Paul Racoviţă - inspector şef ISC şi cu inspectorul şef judeţean al ISC Buzău, am mers la şcoală din Poşta Câlnău şi am reuşit să deblocăm situaţia astfel încât, de săptămâna viitoare, elevii să meargă la şcoală în condiţii de siguranţă. Inspectoratul de Stat în Construcţii a emis adeverinţa prin care se adevereşte plata făcută de constructor către ISC. Astfel, documentul care stă la baza recepţiei a fost emis de îndată, urmând a fi primite avizele ISU şi DSP", anunţă Moiseanu Localitatea buzoiană Poşta Câlnău este, începând de joi, în scenariul galben, având o rată de infectare de 1. 32 la mia de locuitori.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.