Şase persoane din localitatea buzoiană Râmnicelu au fost preluate, joi seară, de ambulanţe şi transportate la spitalul suport pentru COVID-19 din Râmnicu Sărat. Cei şase au intrat în contact cu un membru al familiei, confirmat cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse medicale susţin că şase persoane din Râmnicelu au ajuns la Spitalul din Râmnicu Sărat după ce au fost confirmate cu coronavirus, între acestea fiind şi copii. Ei au intrat în contact cu un bărbat confirmat cu coronavirus, iar de la primirea acestei veşti erau în izolare la domiciliu.

În comuna Râmnicelu sunt acum 7 cazuri de coronavirus, din aceeasi familie.

În total, în judeţul Buzău sunt 60 de cazuri de Covid-19. Primarul oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, a transmis recent o adrrsă Prefecturii prin care cerea monitorizarea atentă a comunei Râmnicelu, cu numeroşi cetăţeni de etnie romă,şi instituirea carantinei dacă apar noi cazuri de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.