Poliţişti, jandarmi şi pompieri din Buzău caută, pe raza comunei Verneşti, două persoane care s-au răsturnat cu un ATV într-o râpă şi au solicitat ajutor la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Buzău, forţele MAI caută cu ajutorul unui ATV şi un echipaj SMURD, un bărbat şi o femeie care au căzut cu un ATV într-o râpă şi au solicitat ajutor la numărul unic de urgenţă.

Apelul la 112 a venit de la una din persoanele implicate în eveniment care nu a putut preciza clar locul în care se află însă din discuţii a reieşit că rănile suferite nu sunt în măsură de a le pune viaţa în pericol.

După mai multe discuţii persoanele au fost localizate iar echipajele de intervenţie au ajuns la acestea constatând că au suferit o serie de politraumatisme. După acordarea primului ajutor acestea vor fi  transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.