Consiliul Judeţean Buzău a premiat, miercuri, olimpicii buzoieni clasaţi pe podium la olimpiadele naţionale şi internaţionale cu sume cuprinse între 300 şi 600 de lei. La festivitatea organizată la sediul Consiliului Judeţean Buzău au fost premiaţi 91 de elevi şi 43 de profesori premiile fiind în valoare de 45.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, au fost recompensaţi cu câte 600 de lei 3 elevi şi 6 profesori pentru participarea la olimpiade internaţionale, cu câte 500 de lei 18 elevi şi 12 profesori pentru clasarea pe prima treaptă a podiumului la olimpiadele naţionale, cu câte 400 de lei 17 elevi şi 10 profesori pentru locul II la olimpiadele naţionale şi 13 elevi şi 12 profesori cu câte 300 de lei pentru obţinerea locului III la olimpiadele naţionale.

„Am trăit astăzi(nr. miercuri) un moment emoţionant la Consiliul Judeţean pentru că am avut ocazia să îi cunoaştem pe unii dintre cei mai buni copii şi profesori care fac cinste atât învăţământului buzoian cât şi celui naţional şi care, cu siguranţă, vor fi viitorul acestei ţări. Din păcate noi autorităţile, atât locale cât şi centrale, facem mult prea puţin pentru învăţământ dar poate că odată cu trecerea timpului lucrurile vor reveni la o normalitate şi vom investi acolo unde trebuie”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu.

De asemenea, preşedintele CJ Buzău le-a propus elevilor cu rezultate la olimpiadele naţionale şi internaţionale să se gândească la organizarea unui „Bal al olimpicilor buzoieni” care ar urma să fie organizat de Consiliul Judeţean pentru olimpici şi pentru profesorii care îi pregătesc.

„Aş vrea să vă propun ca la începutul primăverii, când toată natura se trezeşte la viaţă, să organizăm, dacă şi dumneavoastră sunteţi de acord, un bal al olimpicilor buzoieni. În acest fel sper să ne cunoaştem şi în altfel de ipostaze, elevi, profesori şi autorităţi şi poate cu ocazia asta mai învăţăm şi noi câte ceva de la voi care aţi demonstrat că sunteţi adevărate valori”, le-a spus preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.