Opt persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit, în ultimele ore, la Buzău, acesta fiind cel mai mare număr de pacienţi decedaţi în acest judeţ care sunt raportaţi într-o zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit raportului de marţi prezentat de Prefectura Buzău, 8 persoane infectate cu noul coronavirus au murit în ultimele zeci de ore în Spitalul Judeţean Buzău şi în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport COVID. 

Două dintre persoanele decedate aveau 90, respectiv 87 de ani, iar celelalte aveau vârste între 60 şi 68 de ani, unele dintre ele având afecţiuni care nu le periclitau viaţa dacă nu contractau noul coronavirus.

De la debutul pandemiei, Buzăul a ajuns să numere 10.750 de persoane infectate şi 299 de decese înregistrate în rândul acestor bolnavi.

Secţiile ATI din Spitalul Muniocipal din Râmnicu Sărat şi Spitalul Judeţean sunt pline. În Spitalul Judeţean, numărul paturilor la Terapie Intensivă s-a mărit de la 12 la 14, însă în continuare, de mai multe săptămâni, toate locurile pentru pacienţii COVID în stare gravă sunt ocupate. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi la spitalul din Râmnicu Sărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.