Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19 în rândul angajatelor fabricii de confecţii din municipiul Buzău unde sâmbătă au fost confirmate cu coronavirus trei persoane continuă să crească. Potrivit DSP Buzău încă 4 femei cu vârste între 33 şi 50 de ani au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus luni. Este vorba despre două persoane asimptomatice de 44 şi 50 de ani şi alte două de 33 şi 50 de ani care prezintă simptome specifice bolii şi care au fost internate în spitalul suport de la Râmnicu Sărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, numărul de cazuri depistate în rândul angajatelor de la fabrica de confecţii din municipiul Buzău ajunge la 7 după cele trei cazuri depistate în ultimele 24 de ore.

În fabrica de confecţii care a produs în luna martie măşti de protecţie textile pe care le-a vândut prin intermediul unui lanţ de farmacii din Buzău sau pe care le-a donat buzoienilor îşi desfăşurau activitatea aproximativ 90 de angajate care acum au fost izolate la domiciliu iar linia de producţie şi-a sistat activitatea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.