Elevii Colegiului Naţional BP. Hasdeu din Buzău au spus adio, vineri, celor patru ani de liceu în cadrul celebrei festivităţi organizate în curtea liceului care a fost reluată în acest an după ce în 2020, după 23 de ani, nu s-a putut desfăşura din cauza restricţiilor sanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 300 de elevi de la cele 10 clase de a XII-a au stat în curtea colegiului alături de profesori diriginţi, de conducerea liceului şi de câţiva reprezentanţi ai autorităţilor locale, în timp ce părinţii nu au avut voie să participe. Conducerea colegiului a transmis, însă, online evenimentul.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

În cadrul festivităţii au fost acordate trei diplome de excelenţă pentru elevii din promoţia care a absolvit, vineri, prestigiosul liceu buzoian care au fost selectaţi de-a lungul celor patru ani de liceu în cadrul loturilor naţionale la diverse competiţii, mai multe diplome de merit pentru elevii cu rezultate deosebite, în timp ce şef de promoţie a fost desemnat elevul Andrei Mărunţiş care a absolvit cei patru ani de liceu cu media 9,98.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Performanţa acestuia vine după ce, în urmă cu 5 ani, sora sa, Adina Maria Mărunţiş, a terminat tot ca şefă de promoţie Colegiul Naţional B.P. Hasdeu.

„Nu pot să spun în cuvinte câte emoţii am. Patru ani de liceu nu cred că am plâns vreodată, dar astăzi am reuşit să o fac şi cred că asta spune totul Nu aş fi putut să ajung şef de promoţie dacă profesorii nu ar fi reuşit să îmi insufle nişte calităţi care m-au ajutat să obţin acest rezultat şi cred că mp vor ajuta în continuare. O să merg la UPB la facultatea de automatică şi, aş dori să revin acasă însă vom vedea ce îmi rezerva viaţa", a spus Andrei Mărunţiş, şef promoţiei 2021 al Colegiului Naţional B.P. Hasdeu.

La finalul festivităţii toţi elevii prezenţi au rostit în cor jurământul elevului haşdeian şi s-au bucurat printre lacrimi de absolvirea celor patru ani de liceu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.