David Andrei Vlad, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional B.P. Hasdeu din Buzău, a obţinut medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Biologie desfăşurată în Dubai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elevul buzoian s-a calificat în acest an în lotul restrâns a două olimpiade internaţionale, atât la cea de Biologie cât şi la cea de Ştiinţe ale Naturii. La Olimpiada Internaţională de Biologie care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute în Dubai, Andrei a obţinut locul II şi medalia de argint după ce anul trecut la aceiaşi competiţie obţinuse medalia de bronz.
„Oare câtă admiraţie poţi avea pentru un tânăr care ştie să trăiască atât de frumos, care are inteligenţa şi determinarea de a fi în fiecare zi mai bun, mai performant, mai valoros nu doar pentru el, dar şi pentru cei din jurul lui? Infinită! Bravo Andrei! Felicitări pentru medalia de argint obţinută la Olimpiada Internaţională de Biologie! Eşti hasdeianul nostru de aur! Felicitări şi profesorului Cătălin Mihălcescu! Vă iubim şi vă respectăm!”, a scris conducerea colegiului pe pagina oficială de Facebook.
La rândul său, Cătălin Mihălcescu, profesorul care îl pregăteşte pe Andrei şi care a fost la rândul său olimpic national la Biologie, se simte mândru de performanţele elevului său care prin muncă a ajuns să îl depăşească în ceea ce priveşte rezultatele obţinute
„Felicitări, Andrei!!! Felicitări din tot sufletul!!! Ai urcat încă o treaptă pe podiumul Olimpiadei Internaţionale de Biologie. Din nou, munca susţinută, efortul constant şi plăcerea competiţiei s-au concretizat într-un rezultat fantastic!!! Te aşteptăm acasă!!!”, a scris Cătălin Mihălcescu pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.