Judeţul Buzău, înregistrează 4 decese în rândul bolnavilor cu COVID-19, toate persoanele decedate fiind internate la un moment dat în secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, închisă de două ori după apariţia unor cazuri de infecţie cu coronavirus

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Buzău, toate cele 4 decese înregistrate la Buzău sunt ale unor persoane care au fost internate în secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean, unde au apărut iniţial 13 cazuri de infecţie cu coronavirus în rândul pacienţilor, fiind confirmate la acel moment şi cadre medicale.

Secţia a fost închisă, iar pacienţii care erau negativi la acel moment au fost transferaţi în alte secţii ale spitalului.

Ulterior, 6 cazuri de COVID 19 au apărut în rândul bolnavilor care au trecut prin această secţie în ultimele săptămâni, în total fiind vorba despre 20 de pacienţi găsiţi cu COVID-19.

Bolnavii care au contractat coronavirusul în această secţie au boli grave. Patru dintre ei au decedat până acum.

Judeţul Buzău numără potrivit celei mai recente informări 223 de cazuri de infecţie cu coronavirus, dintre care 113 s-au vindecat, iar 4 au decedat. Cel mai tânăr bolnav care a murit din cauza coronavirusului la Buzău avea 37 de ani şi suferea şi de ciroză hepatică. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.