Un cetăţean scoţian a fost confirmat cu coronavirus şi dus, joi seară, la spitalul suport din Râmnicu Sărat. El este soţul tinerei însărcinată, diagnosticată la rândul ei cu COVID-19 şi internată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse medicale, joi seară, un cetăţean scoţian care se afla în modulul izolator de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău a fost confirmat cu coronavirus şi a fost preluat de acolo pentru a fi transportat la unitatea de suport pentru COVID-19 de la Râmnicu Sărat.

Bărbatul prezintă simptome de boală.

De asemenea, soţia lui a fost confirmată în urmă cu câteva zile şi transportată la spital, ea fiind însărcinată.

Tânăra însărcinată în 6 săptămâni a fost internată, în noaptea de luni spre marţi, în Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate de suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Ea fost preluată din centrul de carantină unde era izolată începând cu 26 aprilie, atunci când împreună cu soţul ei a venit din Anglia. Pe data de 2 mai, cei doi soţi au început să prezinte semne de boală, astfel că au fost testaţi.

Testul femeii a fost pozitiv, dar în cazul bărbatului testul era incert, fiindu-i prelevate din nou probe.

Buzăul numără acum 54 de cazuri de coronavirus, cele mai multe provenind din cartierul Poştă, unde transmiterea este comunitară, cartierul fiind în carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.