Câteva sute de persoane au asistat, joi, la înmormântarea militarului Ciprian Ştefan Polschi, ucis săptămâna trecută în Afganistan. În timp ce cortegiul funerar se îndrepta spre cimitir, un elicopter militar a aruncat garoafe spre mulţime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Militarul Ciprian Ştefan Polschi a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Eroilor din Buzău.

Înainte de a fi înhumat, sicriul cu trupul neînsufleţit al ostaşului a fost purtat pe străzile Buzăului, având opriri în mai multe puncte ale oraşului.

La slujba religioasă oficiată la biserica militară a Buzăului, au participat sute de persoane: soţia şi cei doi copii ai militarului, părinţii, rude, prieteni şi camarazi de armă ai militarului ucis la Kabul.

După terminarea slujbei, militarii au purtat pe umeri sicriul până în Cimitirul Eroilor, timp în care dintr-un elicopter militar au fost aruncate sute de garoafe.

Ciprian Ştefan Polschi, sublocotenent postmortem, a fost înmormântat cu onoruri militare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.