Un număr de 93 de persoane s-au vaccinat la Buzău, în prima zi a campaniei de imunizare anti-COVID, cele mai multe cadre medicale care s-au vaccinat fiind din Spitalul Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Cristina Ungureanu, în prima zi a campaniei de imunizare s-au vaccinat 93 de cadre medicale: 55 de la Spitalul Judeţean Buzău,  20 de la Spitalul Smeeni, 15 la Spitalul Rm.Sărat, iar restul din celelalte centre.

Conform sursei citate, niciuna dintre persoanele vaccinate nu a manifestat reacţii alergice la vaccin.

Pe de altă parte, la Spitalul Judeţean Buzău, s-au vaccinat mai multe persoane decât era programat iniţial, solicitând serul inclusiv persoane care nu erau în tură şi care nu se aflau pe lista iniţial de vaccinare.,

Astfel, s-a ajuns ca numărul persoanelor vaccinate în prima zi să depăşească numărul estimate iniţial, de 50 de vaccinuri administrate,

În total, au fost imunizate 55 de cadre medicale, fără a avea reacţii la vaccin.

În judeţul Buzău, au ajuns într o primă etapă 975 de vaccinuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.