Aproape 19.000 de elevi din judeţul Buzău învaţă exclusiv online, săptămâna aceasta, după ce localităţile din care provin au trecut fie în scenariul roşu, fie în scenariul galben, urmare a creşterii cazurilor de coronavirus. Faţă de săptămâna anterioară, sunt mai multcu 7.000 de copii care au trecut în online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al IŞJ Buzău, Ionel Meiroşu, luni, circa 19.000 de elevi din judeţul Buzău învaţă exclusiv online. Sunt în total 2 comune, Bozioru şi Măgura, în scenariul roşu, în timp ce 21 de comune, între care şi municipiul Buzău, sunt în scenariul galben.  Totodată, un număr de 23 de clase cu circa 500 de copii sunt în online, ca urmare a confirmării cu coronavirus a unor elevi 

De la începutul celui de-al doilea semestru şcolar, la Buzău, s-au infectat cu noul  coronavirus 36 de angajaţi din şcoli: 30 sunt profesori, un angajat face parte din personalul auxiliar şi 5 sunt cadre nedidactice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.