Un număr de 186 de bolnavi internaţi în Spitalul Judeţean Buzău şi în secţiile exterioare ale unităţii medicale şi-au exprimat dorinţa de a vota, solicitând urna mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Managerul Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian, a declarat că cele mai multe cereri de urnă mobilă, 120, au venit din partea bolnavilor internaţi în clădirea principală a Spitalului Judeţean, restul fiind dinj partea pacienşilor aflaţi în secţiile exterioare.

În total,186 de bolnavi şi-au exprimat dorinţa de a vota la urna mobilă.

La ora 15.00, votul în secţiile exterioare ale spitalului se încheiase deja, fără incidente, în timp ce la Spitalul Judeţean, mai aveau de votat bolnavii internaţi pe secţiile situate la etajele superioare.

Urna mobilă este transportată la patul fiecărui votant, iar un jandarm supraveghează procesul de vot împreună cu un reprezentant al secţiei de votare de care aparţine spitalul.

Până acum, în judeţul Buzău, au fost 462 de cereri de urnă mobilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.