Cincisprezece elevi şi 11 angajaţi din şcoli au fost confirmaţi cu coronavirus, de la debutul celui de-al doilea semestru şcolar, mai multe clase fiind trimise din acest motiv în sistem online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inpectoratului Şcolar Judeţean Buzău, cazuri de coronavirus se înregistrează atât în şcoli din mediul urban, cât şi în rural.

Până acum, 15 elevi şi 11 angajaţi din şcoli, personal didactic şi nedidactic, au fost confirmaţi cu COVOD-19. În consecinţă, elevii din 6 clase unde au apărut cazuri de coronavirus au fost trimise acasă, iar orele se desfăşoară online.

În total, la nivelul judeţului Buzău, circa 15.000 de elevi desfăşoară în prezent cursuri din faţa calculatoarelor, inclusiv şcolile din municipiul reşedinţă de judeţ aflându-se de luni în scenariul galben.

La Buzău, de la debutul crizei sanitare, au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 un număr de 9.438 de buzoieni dintre care 8.881 s-au vindecat, iar 264 au decedat.

Marţi, sunt confirmate în acest judeţ 24 de cazuri noi de COVID-19 la pacienţi cu vârste între 11 şi 97 de ani, dar şi două decese în rândul bolnavilor cu coronavirus. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.