Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă că ministerul pe care îl conduce a achitat furnizorilor de energie toate facturile aferente compensărilor pentru perioada noiembrie 2021-martie 2022. "Ne dorim să venim cu o altă formulă de compensare, nu o compensare a unor profituri exorbitante", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ce ţine de Ministerul Muncii, şi anume plata compensării preţurilor la energie către furnizori şi către toţi cei care livrează energie electrică şi gaze naturale către populaţie, suntem cu plata la zi pentru perioada noiembrie 2021-martie 2022. Nu avem niciun impas. Le mulţumesc colegilor mei, am avut un efort mare de făcut”, a afirmat ministrul Muncii, joi seară, la Antena 3.
 
Marius Budăi a subliniat că PSD susţine o nouă formulă privind compensarea facturilor la energie. 
 
"Ne dorim să venim cu o altă formulă de compensare, nu o compensare a unor profituri exorbitante. Am spus foarte clar că ne dorim noi, PSD, în coaliţie să discutăm (...) că ne dorim să venim şi cu reglementare, specialiştii vor stabili formula cea mai corectă”, a adăugat ministrul Muncii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.