Marius Budăi a precizat că noul ministru interimar al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a înţeles că veniturile pensionarilor nu pot fi îngheţate zeci de ani, aşa cum scrisese în PNRR fostul ministru de la USR. Astfel ministrul Muncii salută declaraţia lui Boloş care se alătură demersurilor sale pentru ajustarea PNRR în sensul eliminării acelui plafon de 9,4% din PIB aplicat pensiilor din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Salut declaraţia noului ministru al Fondurilor Europene, care se alătură demersurilor făcute de mine pentru ajustarea PNRR în sensul eliminării acelui plafon de 9,4% din PIB aplicat pensiilor din România. Apreciez abordarea rezonabilă a domnului ministru Marcel Boloş, care înţelege că veniturile pensionarilor nu pot fi îngheţate zeci de ani, aşa cum scrisese în PNRR fostul ministru de la USR”, a scris Marius Budăi, marţi pe Facebook.
 
Ministrul Muncii şi-a exprimat convingerea că membri ai Executivului vor colabora bine cu reprezentanţii CE.
 
„Am convingerea că, de acum înainte, cele două ministere vor avea o bună colaborare în dialogul cu reprezentanţii Comisiei Europene, pentru a înlătura această nedreptate făcută pensionarilor din România”, a completat Budăi. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.