Poliţiştii Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au constatat, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, peste 70 de contravenţii şi au depistat în trafic mai mulţi tineri care se aflau la volan beţi sau drogaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acţiunile de control care au scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive au avut loc în mai multe zone din Capitală.
Poliţia anunţă că, în urma verificărilor, poliţiştii rutieri au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 43.000 de lei şi au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. 
Au fost depistaţi şase şoferi care conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi unu care urcase la volan sub influenţa substanţelor psihoactive.
Astfel, poliţiştii au oprit pentru control, pe o stradă din sectorul 3, un tânăr în vârstă de 26 de ani în cazul căruia testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a indicat faptul că a consumat Amphetamine. Tot în sectorul 3, o tânără în vârstă de 20 de ani a fost depistată la volan având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce pe o stradă din sectorul 5 un tânăr de 21 de ani a condus un autovehicul fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cadrul acţiunii desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile Capitalei, Poliţia Rutieră a identificat o persoană care se afla la volan deşi avea permisul suspendat şi o alta care conducea neavând permis de conducere. 
Poliţiştii au fost reţinut totodată  31 permise de conducere. Cinci dintre şoferi au rămas fără permis pentru că au adoptat un comportament agresiv în conducerea unui autovehicul pe drumurile publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.