O tânără de 20 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Bucureşti, care o acuză de tâlhărie. Ea a urmărit o femeie pe Aleea Emil Botta şi i-a smuls sacoa din mână, fugind cu portofelul care a căzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie au reţinut o tânără, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, 19 noiembrie, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a fost identificată o tânără, în vârstă de 20 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracţională, bănuită de comiterea faptei. De asemenea, cu sprijinul colegilor Secţiei 24, aceasta a fost depistată şi condusă la audieri”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au stabilit că, după ce i-ar fi solicitat persoanei vătămate o sumă de bani şi ar fi urmărit-o până în scara unui bloc din Sectorul 3, bănuita ar fi agresat-o fizic, apoi i-ar fi sustras portofelul ce conţinea mai multe documente şi aproximativ 450 de lei, după care a fugit.

Surse judiciare au precizat că victima a fost urmărită pe Aleea Emil Botta, până la a doua scară de la imobilul cu numărul 6. Suspecta i-a smuls femeii sacoşa din mână, moment în care i-a căzut portmoneul, pe care tânăra l-a luat şi a fugit.

Bunurile sustrase au fost găsite de anchetatori la o locaţie amplasată în Sectorul 5.

”În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, faţă de aceasta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive”, au mai transmis anchetatorii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.