Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, de vineri, se vor institui restricţii de circulaţie pe Şoseaua Colentina, pentru continuarea lucrărilor la Pasajului Doamna Ghica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vederea continuării lucrărilor aferente construcţiei Pasajului Doamna Ghica, începând cu data de 11 noiembrie a.c., se vor institui restricţii de circulaţie pe Şos. Colentina, la intersecţie cu Str. Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel 2 benzi de circulaţie”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, de asemenea, se va asigura o bandă de circulaţie destinată virajului la dreapta de pe Şos. Colentina pe Str. Doamna Ghica, sensul către Şos. Petricani. 

”Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, a mai transmis sursa citată.  

Pietonilor lis e recomandă să traverseze strada doar prin locurile marcate şi semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenţia lor de traversare a fost observată si înţeleasă de către conducătorii auto.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.