O pisică şi un troler cu haine au fost găsite, vineri, pe Calea Victoriei din Bucureşti, de către un bărbat care le-a predat Poliţiei. Oamenii legii fac apel la populaţie, într-un mesaj pe Facebook, pentru găsirea proprietarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pisica şi trolerul din imagini au fost găsite pe Calea Victoriei şi aduse la Secţia 1 Poliţie, de către un bărbat bine intenţionat. Dacă le recunoaşteţi, sau dacă ştiţi cui i-ar putea aparţine, vă aşteptăm să veniţi la secţie pentru a le recupera. Mulţumim persoanei care le-a adus, pentru implicare şi exemplul de bună credinţă”, este mesajul transmis, vineri, de Poliţia Capitalei, pe Facebook.

Oamenii legii publică şi om fotografie cu o pisică neagră, dar şi cu cutia în care aceasta a fost găsită şi cu trolerul găsit pe stradă.

Până acum, nimeni nu a reclamat animalul sau trolerul în care sunt haine. 

Pisica a fost văzută de către un medic şi a fost deocamdată preluată de către o asociaţie, până la rezolvarea situaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.