Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, că încep lucrările pentru reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării, proiect estimat la 9,6 milioane de lei. Primăria Sector 1 contribuie cu 5 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării. În prima lună se face organizarea de şantier şi proiectul tehnic, iar în următoarele 3 luni se efectuează lucrările care constau în modernizarea liniei tramvaiului 5, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele”, anunţă, marţi, Nicuşor Dan.  

Acesta mulţumeşte Primăriei Sectorului 1 pentru că se alătură acestui proiect şi contribuie cu 5 milioane de lei din cele 9,6 milioane lei necesare lucrărilor. 

”În paralel, avem DALI-ul (Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii) făcut pentru restul liniei 5 şi foarte curând vom demara procedura de achiziţie. Vom ieşi, de asemenea, şi cu Studiul de fezabilitate pentru continuarea liniei 5 până la Complexul comercial Băneasa”, a mai anunţat primarul general.

Urmăreşte RoInvest - ediţia a III-a - Eveniment organizat de News.ro, joi, 23 iunie, începând cu ora 10.00, pe News.ro/liveFacebook News.ro si Profit News TV. Evenimentul, organizat în contextul dificultăţilor economice şi războiului din Ucraina, îşi propune să susţină investiţiile ca soluţie pentru înlăturarea efectelor crizei şi pentru dezvoltarea ţării.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.