Aproape 100 de refugiaţi ucraineni vor fi, mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti. Oamenii vor rămâne în Bucurşeti, urmând a ajunge într-o clădire a Colegiului Ferdinand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Europa FM, aproape 100 de refugiaţi ucraineni - femei, bătrâni şi copii - vor fi mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii spaţiului au transmis că nu îi mai pot adăposti.  

”Vor fi mutaţi, cu acordul lor, într-o clădire a Colegiului Ferdinand. Iniţial era în discuţie să fie mutaţi în Voluntari, dar oamenii au vrut să rămână în Bucureşti. Vor primi şi trei mese”, a declarat prefectul Capitalei, Toni Greblă, la Europa FM. 

Acesta a explicat că spaţiile de cazare de la internatul Colegiului Energetic din Sectorul 5 vor fi necesare elevilor, care de luni încep pregătirile pentru examenele naţionale şi Bacalaureat. 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.