Un bărbat care a spart un magazin de optică medicală, în noaptea de Revelion, în judeţul Braşov, a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Braşov a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de Revelion, imediat după încheierea focului de artificii organizat în municipiul Făgăraş, sergentul major Tiberiu Constantinescu, se întorcea cu familia spre casă, când a observat că vitrina unui magazin de optică medicală e spartă.
 
„S-a apropiat să vadă mai bine ce se întâmplă şi nu mică i-a fost mirarea când a observat un bărbat înăuntru care sustrăgea ochelarii expuşi în vitrină. Colegul nostru l-a somat pe bărbatul aflat înăuntru, care la auzul somaţiei a început sa fugă. Sportiv de performanţă, jandarmul a pornit în urmărirea lui şi după numai 50 de metri a reuşit prinderea şi imobilizarea bărbatului. A solicitat forţe în sprijin prin sistemul unic de apeluri de urgenţă 112, ulterior bărbatul fiind predat colegilor poliţişti sosiţi la faţa locului”, a transmis Jandarmeria Braşov.
 
Tiberiu Constantinescu este angajat de un an la Detaşamentul de Jandarmi Făgăraş.
 
De asemenea, el este şi handbalist la CSM Făgăraş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.