Echipajele medicale au acordat primul ajutor unui număr total de 85 de copii dintr-o tabără organizată la Moeciu, judeţul Braşov, după ce au acuzat simptome digestive. 28 dintre ei au ajuns la spital, în tabără fiind în jur de 200 de copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Braşov a transmis că, în total, au fost evaluaţi medical la faţa locului 85 de copii.

”Dintre persoanele evaluate, 28 de copii au fost transportaţi la unitătile spitaliceşti din judeţ pentru investigatii medicale suplimentare”, a precizat sursa citată.

Copiii au fost transportaţi astfel:

  • 12 copii la Spitalul de Boli Infecţioase
  • 9 copii la Spitalul de Pediatrie Braşov
  • 7 copii La Spitalul Zărneşti 

La faţa locului s-au deplasat personal din cadrul DSP şi ANSVSA.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Au fost evaluaţi medical la faţa locului 63 de copii. Alti 6 copii au fost transportati la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov”, a transmis ISU Braşov.

Sursa citatăm a precizat că, până în acest moment, 24 de copii au fost transportaţi la unităţi spitaliceşti din judeţ pentru investigatii medicale suplimentare.

”Din informatiile pe care le deţinem, aproximativ 200 de copii se aflau într-o tabără la un complex turistic din comuna Moieciu”, au mai precizat oficialii ISU Braşov.

Copiii, care au vârste cuprinse între 8 şi 13 ani, au început să aibă simptome digestive încă de marţi dimineaţă, fiind suspectată o toxiinfecţie alimentară. Ei au acuzat dureri abdominale, greţuri şi vărsături

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.