Peste 15.000 de familii din judeţul Brăila nu au curent electric în gospodării, luni dimineaţă, din cauza avariilor apărute în reţea ca urmare a viscolului puternic din ultimele zeci de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Brăila, luni dimineaţă, în acest judeţ sunt nealimentate 68 de localităţi, 15.302 consumatori fiind afectaţi. Societatea responsabilă cu furnizarea curentului are în teren 20 echipe de intervenţie şi încearcă să remedieze defecţiunile. 
În ceea ce priveşte drumurile din judeţul Brăila, în acest moment, toate şoselele  sunt deschise circulaţiei, fără restricţii, cu excepţia DN 2S, respectiv Podul peste Dunăre, care face legătura cu judeţul Tulcea.
 În acest context sunt instituite două filtre de informare, formate din echipaje mixte ale IPJ Si IJJ Brăila: - DN 2S - restricţie de circulaţie Brăila-Tulcea. Filtru instituit la intersecţia DN 22B - DN 2S şi DJ 221B - restricţie de circulaţie către DN 2S.
Totodată, în municipiul Brăila se acţionează cu echipe ISU, Electrica Distributie şi Seroplant  din cadrul Primariei municipiului  Brăila pentru degajarea copacilor căzuţi pe parcursul zilei de duminică, atunci când ore la rând judeţul s-a aflat sub cod roşu de viscol şi ninsori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.