Copiii din Ucraina care s-au refugiat la Brăila au participat, sâmbătă, la o acţiune de ecologizare şi au strâns zeci de saci de gunoi de pe malul Dunării. Autorităţile nu s-au implicat în acţiune, iar firma de salubrizare a refuzat să se deplaseze pentru a-i prelua, aşa că sacii de gunoi au rămas la locul acţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit infobraila.ro, copiii ucraineni care s-au refugiat la Brăila au adunat, sâmbătă, o sută de saci de gunoi de pe malurile Dunării.  

Autorirăţile locale nu s-au implicat în acţiune şi au transmis organizatorilor nunmărul de telefon al firmei de salubrizare pentru ca sacii de gunoi să fie ridicaţi.  

Reprezentanţii firmei au refuzat să se deplaseze la locul acţiunii penmtru a lua sacii, cerând ca aceştia să fie aduşi de copii. Sacii au rămas pe malul Dunării.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.