Cea mai mică medie de admitere în judeţul Brăila, 3.45, s-a înregistrat la Liceul ”Anghel Saligny”. La polul opus, cele mai mari medii sunt la Colegiul Naţional ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, unde doi elevi au intrat cu 10 la specializarea matematică-informatică, ultima medie la această unitate de învăţământ fiind 9.70.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Brăila, la Colegiul Naţional ”Ana Aslan”, cea mai mică medie cu care un elev a fost admis a fost 8.34, iar cea mai mare 9.93, ambele la specializarea ştiinţe ale naturii.

La Colegiul Naţional ”Gheorghe Munteanu Murgoci” cea mai mică medie de admitere este 9.06, la filologie. La specializarea matematică- informatică, doi elevi au intrat 10, cea mai mică medie cu care s-a intrat la acest profil fiind 9.70. 

La Colegiul ”Nicolae Bălcescu”, ultima medie este 8.82, iar cea mai mare 9.98.

Există şi licee unde s-a intrat cu medii de 3 şi 4. Astfel, la Colegiul ”C. Neniţescu” din Brăila ultima medie este 4.77, la mecanică, iar la Colegiul ”Edmond Nicolau” ultima medie de admitere este 3.51, la resurse şi protecţia mediului, în timp ce prima medie este 7.60.

La Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” s-a intrat cu 3.45, la specializarea electronică automatică, cea mai mare medie de admitere fiind 8.29.

La Liceul Tehnologic ”Ghe. K Constantinescu”, cea mai mică medie este 3.80, iar cea mai mare 6.55, la acest liceu fiind repartizaţi doar zece elevi pe 56 de locuri existente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.