Peste 20 de şcoli şi grădiniţe din judeţul Brăila încep luni cursurile în scenariul galben, iar în scenariul roşu se află o singură grădiniţă, toate celelalte urmând să funcţioneze în scenariul verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit deciziei autorităţilor judeţene, luni, cursurile încep pentru majoritatea elevilor din acest judeţ. Excepţie fac câteva localităţi unde incidenţa cazurilor de coronavirus este între 1 şi 3 la mia de locuitori şi şi o localitate care se află în scenariul roşu, cu o incidenţă de peste 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

Astfel, în scenariul roşu este satul Albina din comuna Tichileşti, unde se află o singură grădiniţă.

 Pe de altă parte,  în scenariul galben sunt 24 de şcoli şi grădiniţe din localităţile Chichineţu, comuna Ciocile, Cuza Vodă, din comuna Stăncuţa, Deduleşti din comuna Mircea Vodă, Gemenele, Gradiştea şi  Siliştea. În scenariul galben mai sunt şcolile şi grădiniţele din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, Valea Cânepii şi Vişani din comuna Galbenu şi din Zăvoaia.

Restul şcolilor şi grădiniţelor din Brăila sunt în scenariul verde, iar toţi copiii se vor afla în bănci începând de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.