Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a furat maşina unei femei, a condus-o deşi nu are permis, iar apoi a alimentat la o staţie peco fără a plăti contravaloarea carburantului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Hlipiceni au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din oraşul Flămânzi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 
„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, în data de 21 ianuarie, ar fi sustras un autotrusim din curtea fermei la care lucra, căreia i-ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare ale  unui alt autovehicul şi pe care l-ar fi condus pe drumul public din comuna Lunca, fără a deţine permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta ar fi alimentat cu carburant, de la o staţie peco, din comuna Lunca, fără a achita contravaloarea acestuia”, a transmis IPJ Botoşani.
 
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.