Un şofer care circula cu 142 de km/h într-o localitate din judeţul Botoşani a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, iar aceştia au pornit în urmărirea sa. Conducătorul auto a fost urmărit 11 kilometri, fiind găsit de poliţişti într-o mănăstire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, sâmbătă seara, printr-un comunicat de presă, un şofer în vârstă de 25 de ani din comuna Ungheni a fost surprins cu aparatul cu o viteză de 142 de km/h în localitatea Vorona.
 
„Ulterior, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia pornind în urmărirea sa, iar pe traseul parcurs a încălcat mai multe reguli de circulaţie. La finalul cursei, tânărul a abandonat autoturismul, refugiindu-se într-o mănăstire, unde a fost găsit de poliţişti”, a precizat IPJ Botoşani.
 
Şoferul a primit o amendă în valoare de 3.600 de lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 270 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.