Peste 25 de autoturisme şi două microbuze, în care se aflau, în total, zeci de persoane, au rămas înzăpezite, miercuri, în judeţul Botoşani, iar pompierii au intervenit pentru deblocarea acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că 23 de autoturisme, în care se aflau 38 de persoane, o maşină care transporta patru persoane dializate şi un microbuz cu 13 călători, din care doi copii, au rămas înzăpezite, miercuri, între Ionăşeni şi Vânători, precum şi între Vânători şi Truşeşti. Acestea au fost ajutate să-şi continue drumul de către pompieri, care se aflau într-o misiune de monitorizare, pe DN 29 D Botoşani - Truşeşti - Ştefăneşti.
 
FOTO: ISU Botoşani
FOTO: ISU Botoşani
 
De asemenea, echipajul ISU Botoşani prezent în teren pentru a monitoriza situaţia pe DN 29 Botoşani-Săveni a intervenit pentru a scoate din zăpadă o autoutilitară şi un autoturism, rămase înzăpezite la ieşirea din localitatea Unţeni.
 
Totodată, la ieşirea din oraşul Ştefăneşti, un autoturism în care se afla o persoană a fost scos din nămeţi de un echipaj de pompieri.
 
ISU Botoşani a precizat că un microbuz în care se aflau trei persoane şi un autoturism cu trei pasageri, rămase înzăpezite la Brăteni (comuna Dângeni), au fost scoase din zăpadă de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihălăşeni.
 
Meteorologii au prelungit Codul Portocali” pentru judeţul Botoşani, până joi, la ora 14.00. Potrivit acestora, va ninge consistent şi se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va sufla cu viteze de 55 – 75 km/h, viscolind zăpada.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.