Cinci persoane care au participa la un parastas au fost internate în Secţia Boli Infecţioase din Botoşani, după ce au suferit o toxiinfecţie alimentară, starea de sănătate a acestora fiind bună. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică pentru a stabili care a fost sursa îmbolnăvirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani a transmis, vineri, printr-un comunicat, că la Secţia Boli Infecţioase s-au prezentat cinci persoane cu simptomatologie digestivă.

“Din anamneză a rezultat că persoanele au participat în cursul zilei de sâmbătă la un eveniment în familie. În următoarele 24-48 de ore au debutat manifestările digestive, motiv pentru care s-au prezentat la Secţia Boli Infecţioase. Starea pacienţilor este bună, în prezent fiind sub supraveghere”, se arată în comunicat.

Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică pentru a depista sursa îmbolnăvirii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.