Un bărbat în vârstă de 71 de ani din judeţul Botoşani, dat dispărut joi, a fost găsit după câteva ore într-o pădure la un kilometru distanţă de casă. El era căzut şi nu se putea mişca, dar prezenta semne vitale. La căutările sale au participat cincizeci de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că poliţiştii  Poliţiei Oraşului Flămânzi au fost sesizaţi, joi, cu privire la faptul că un bărbat de 71 de ani, din Flămânzi, a plecat de acasă pemntru a merge în pădurea Tampa din apropierea localităţii şi nu a mai revenit.
 
După căutări de câteva ore, bărbatul a fost găsit în pădurea Tampa, la aproximativ un kilometru  distanţă de domiciliu. 
 
„Acesta era căzut pe sol şi nu se putea mişca, însă prezenta semne vitale, fiind dus pe braţe de către forţele de ordine şi voluntari, până la ambulanţa solicitată să-i acorde îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Botoşani.
 
Sursa citată a menţionat că la activitate de căutare au participat aproximativ 50 de persoane, dintre care 30 de poliţişti însoţiţi de câine de urmă, jandarmi, pompieri şi pădurari din cadrul Ocolului Silvic Flămânzi, precum şi  peste 20 de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Flămânzi şi civili.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.