Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020. "Ştiu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-aţi transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020", le-a transmis Bode celor implicaţi în realizarea proiectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Transporturilor a anunţat miercuri, printr-un comunicat de presă, că la solicitarea ministrului Lucian Bode, au avut loc, marţi, întâlniri de lucru cu toţi factorii implicaţi în realizarea magistralelor de metrou M5 - Râul Doamnei - Eroilor şi M6 - 1 Mai-Otopeni, pentru a discuta despre stadiul de execuţie şi stadiul plăţilor la magistrala M5, iar în cazul magistralei M6 au fost trecute în revistă problemele existente şi soluţiile aferente acestora.

"Cu privire la magistrala M5, vă spun încă o dată că este un obiectiv foarte important care trebuie realizat atât pentru bucureşteni, cât şi pentru toţi cei care tranzitează Capitala şi folosesc acest mijloc de transport. Vreau ca termenele pe care vi le-aţi asumat să le respectaţi. Este o chestiune de respect şi încredere reciprocă şi, atât timp cât statul este partener onest şi plăteşte la zi, aşa şi dumneavoastră trebuie să vă respectaţi ceea ce v-aţi asumat prin contract, sau mai bine zis prin multitudinea de acte adiţionale la contract. Ştiu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-aţi transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020", a afirmat Bode.

Potrivit acestuia, pe lângă linia de cale ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, magistrala M6 va fi un obiectiv foarte important de mobilitate pentru toţi cei care vor dori să ajungă mai repede la principalul aeroport al ţării.

"De aceea vă cer să promovaţi cu celeritate toate procedurile aferente acestui obiectiv şi să rezolvaţi urgent toate problemele care au trenat până acum”, a transmis ministrul Lucian Bode.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.