Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că atunci când a fost ministrul al Transporturilor a fost ameninţat cu proteste de către liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi, precizând că acesta este comportamentul său, dar şi al altor lideri de sindicat, care, atunci când nu obţin ceea ce doresc, ameninţă cu proteste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bode a fost întrebat duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, dacă pe vremea când era ministru al Transporturilor a fost ameninţat cu proteste de liderul de sindicat de la Metrorex Ion Rădoi. 
“Evident, acesta este comportamentul de ani şi ani de zile nu numai al lui Rădoi, al liderilor de sindicat; când nu obţin ceea ce doresc evident că ameninţă cu proteste”, a afirmat Bode.
El a precizat că structurile Ministerului Afacerilor Interne au gestionat în mod corect atât situaţia blocării staţiei de metrou  Unirii de către sindicalişti, dar şi momentul începerii demolării spaţiilor comerciale din staţiile de metrou.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.